Хіти тижня. "Прямо в опорник зайшов!": ЗСУ блискуче розбили окупантів під Луганськом

Українські захисники використали ПТКР (протитанкова керована ракета) в районі Попасної у напрямку Первомайська, який знаходиться на тимчасово окупованій території.

У Луганській області в зоні проведення Операції Об'єднаних сил ЗСУ успішно розбили бойовиків. Про це повідомив у Facebook волонтер Юрій Мисягін, опублікувавши розмову з одним із бійців 54 бригади, в зону відповідальності якої входить вказана територія, передають Патріоти України.

Співрозмовник повідомив, що йде бій, і встиг поділиться успіхами. За його словами, кілька днів тому були знищені два бойовики. "Одного ПТУРа вистачило. Прямо в опорник зайшов. Вже підтвердили дані. Один із загиблих виявився командиром взводу", – повідомив український військовий.

На здивоване запитання, як же ЗСУ вдалося відреагувати на настільки великій відстані, боєць пояснив, що в їх рядах є досвідчені умільці.

"Красені. Успіхів", – підтримав співрозмовника Мисягін.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Жарим человечину": На війні в Україні зустрілися два маніяка-вбивці (фото)

четвер, 2 травень 2024, 19:27

Два "штика" Путіна, здружились на основі спільних інтересів. Один з'їв людину, інший розчленував свою жертву. Російські загарбники виклали фото в мережу. Про це пише журналіст Бутусов у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України. Дмитро Малишев...

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...