Хіти тижня. Прокляття "прекрасної няні"? "Двійник" Заворотнюк у США бореться з раком (фото)

Багато фанатів ситкому "Моя прекрасна няня" давно говорять про злий фатум, який переслідує акторів, що зіграли в ньому. Спочатку страшна хвороба забрала Жанну Фріске, яка пробувалася на головну роль, потім від раку померла Любов Поліщук, тепер всі стежать за долею "няні Віки" - Анастасії Заворотнюк. Судячи з повідомлень у ЗМІ, вона бореться з раком мозку, втім, новини про стан актриси найсуперечливіші, повідомляють Патріоти України.

Але, виявляється, прокляття поширюється не тільки на російських акторів. Герої телехіта "Няня", який йшов в Америці з 1993 по 1999 роки (російська "Моя прекрасна няня" стала адаптацією), теж зіткнулися з серйозними проблемами.

Головну роль в заокеанському хіті зіграла актриса Френсін Дрешер - вона особисто придумала всю історію від початку до кінця, а потім блискуче зіграла саму себе. "Безумовно, "Няня" - це краще, що зі мною траплялося!" - зізнавалася після успішного серіалу американська актриса.

За свою роль вона отримала дві премії "Еммі" і удостоїлася двох номінацій "Золотого глобуса". Але запаморочення від успіху тривало недовго. Відразу після закінчення серіалу, в червні 2000 року, вічно зайнятій актрисі довелося різко зупинитися: в 42 роки лікарі діагностували у неї рак матки, після чого життя актриси полетіло під відкіс. Френсіс Дрешер зізнавалася, що не знала, як жити далі.

"У мене було все: прекрасний будинок, чудові друзі і чоловік, з яким ми разом створили "Няню"... І раптом - вирок лікарів", - розповідала актриса. Цілих два роки вона боролася зі страшною хворобою і змогла її перемогти. Причому впоратися з онкологією вдалося завдяки лікувальним китайським травам.

"Я пила настої протягом двох років, і мій організм очистився. Так я перемогла найнебезпечнішу хворобу і хочу всім розповісти про це. Сила знаходиться в нас самих, і це найкращі ліки", - зізнається Френсіс Дрешер. Зцілення актриса прийняла як подарунок долі і вирішила, що тепер повинна допомагати всім, хто страждає від онкології. Вона не шкодує грошей і допомагає людям по всьому світу.

Після чудесного зцілення Дрешер створила фонд на підтримку жінок, які страждають від раку. Головна мета організації - забезпечити ранню діагностику хвороби, для чого актриса і меценати не шкодують грошей. Свою програму 61-річна Дрешер і сьогодні несе по всьому світу, роз'їжджаючи по країнам в якості посла з питань охорони здоров'я жінок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 18 квітня. Кузьма городник обіцяє багатий врожай, тим хто дослухається до порад

четвер, 18 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 18 квітня за новим стилем вшановує пам'ять учня Григорія Декаполіта преподобного Іоанна і єпископа Кузьми Халкідонського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мучеників Агафопода і Феодула. . Наші пращури в свято 18 кв...

"Навіть якщо усунути чинник військового договору": Захід не захищатиме Україну так само, як Ізраїль, оскільки політично йому це не вигідно, - Ілія Куса

четвер, 18 квітень 2024, 6:39

"Теза про те, що Ізраїль захищають усі, а нас ніхто, не витримує жодної критики, лише відображає рожевий світ, в якому живе частина суспільства", - про це у Фейсбуці пише Ілія Куса, передають Патріоти України. "1. Ізраїль має юридичного союзника, підп...