Хіти тижня. "При первых родах чуть не умерла. Врачи еле откачали": Спливли несподівані дані про здоров'я Заворотнюк

Анастасія Заворотнюк, актриса, яка вже кілька тижнів перебуває у важкому стані через онкологічне захворювання в одній з приватних клінік Москви, могла загинути під час народження своєї дочки. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Колишній чоловік Анастасії Заворотнюк, бізнесмен Дмитро Стрюков, розповів, що познайомився з актрисою випадково – вона ловила попутку, а він погодився підвезти. І хоча на той момент він був одружений, розлучитися з коханою він не зміг відразу після першої зустрічі.

"З Дімою у нас все дуже бурхливо розвивалося. Він миттєво прийняв рішення. І, напевно, воно було непростим для його сім'ї. Але стосунки у них і так були неважливі. Ми швидко одружилися", - Заворотнюк розповіла про другого чоловіка в одному з інтерв'ю.

У шлюбі з Стрюковим у Анастасії Заворотнюк народилася дочка Ганна і син Майкл. Дмитро розповів, що під час народження Ганни артистка ледь не загинула і лікарі вмовляли її не народжувати другу дитину.

"У неї вузький таз, вона худенька, богатирським здоров'ям не відрізнялася, лікарі скептично дивилися на Настю. При перших пологах вона мало не померла. Лікарі її відкачали", - розповів Стрюков.

Крім того, він розповів, що проблеми з нерухомістю у Заворотнюк були і раніше. Коли вони жили в США, він дав їй грошей на власний бізнес, і вона зайнялася нерухомістю. Вона купила два будинки, а потім мало не потрапила до в'язниці за підробку документів. За допомогою адвокатів Стрюков зміг її витягнути, але їм довелося виїхати з Америки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...