Хіти тижня. Причаровувати натовпи чоловіків вже ніколи не зможе: Друзі розповіли про жахливий вигляд Анастасії Заворотнюк

Актриса вже півтора року не з'являється на публіці.

Після виявлення у Анастасії Заворотнюк страшної хвороби всі сили були кинуті на порятунок актриси. Зараз медикам за допомогою експериментальної вакцини вдалося домогтися ремісії. Анастасія знаходиться в своєму будинку в селищі Крекшино. До лікарні її возять лише на необхідні процедури. Близько колеги провідали Анастасію і розповіли, як вона зараз виглядає, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

За інформацією приятелів Заворотнюк, від колишньої краси зірки серіалів зараз мало що залишилося. На щастя, розум не постраждав, вона все розуміє. "На жаль, хвороба внесла непоправні зміни в її зовнішність. У Насті не зовсім зв'язкова мова, їй важко говорити. Інтелект її не постраждав", - розповіла співробітниця МХТ ім. Чехова Світлана Веселова.

"Змінюється все: погляд, стан і колір шкіри", - додав продюсер Валерій Сергєєв.

Чи наважиться Анастасія Заворотнюк найближчим часом вийти на публіку, залишається невідомим. Поки артистка продовжує боротьбу з недугою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...