Хіти тижня. "Путін швидко все поставить на своє місце": "Дуже скоро ми отримаємо Зеленського-Бандеру", - Омелян (відео)

Незважаючи на неоднозначні заяви президента України Володимира Зеленського про намір провести мирні переговори з Росією, дуже скоро риторика агресора змусить стати його затятим націоналістом.

Таку думку висловив міністр інфраструктури України Володимир Омелян в ефірі "Еспрессо.ТВ", передають Патріоти України.

"Немає чіткого бачення (у Зеленського. – ред.), як зробити (зміни. – ред.), і немає розуміння команди, з якою він буде це робити. Це дві найбільші загрози, які є станом на сьогодні. Я не беру до уваги якісь проросійські заяви або ідеї з референдумами чи ще щось. Усе це пройде, Путін швидко все поставить на своє місце і ми отримаємо Зеленського-Бандеру чи Зеленського-Петлюру за дуже короткий період часу", – сказав міністр.

Омелян додав, що вважає можливість проросійського реваншу в Україні досить високою, але не відчуває страху з цього приводу. Він нагадав, що абсолютна більшість кандидатів у президенти, які ставали президентами України, мали російське минуле, пов'язане з Росією чи СРСР, мали багато в чому сформований за часів СРСР світогляд і релігійні уподобання. Аналогічною була і їхня риторика. Але це не завадило їм повністю змінити свої погляди за час політичної кар'єри.

"До кінця своєї першої каденції вони всі ставали бандерівцями. З цієї точки зору – слава Богу, що у нас є такий ворог, як Росія, яка змушує будь-якого українського керівника ставати проукраїнським і антиросійським лідером думок", – пояснив свою точку зору глава МІУ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...