Хіти тижня. "Радянські громадяни на зупинці громадського транспорту. Найсмачніше в світі морозиво присутнє": Фото часів СРСР облетіло мережу

Юзери порахували знімок доказом бідності "великої держави" на тлі заяв про найсмачніший у світі пломбір із СРСР.

Фотографія з 80-х років СРСРКористувачів мережі повеселила стара фотографія громадян Радянського Союзу, які чекають транспорт на зупинці. На ній зображено декілька десятків людей, деякі ласують морозивом: обличчя більшості дивляться в бік фотографа і, схоже, нікого не бентежить чоловік, котрий буквально валяється перед ними біля сміттєвого баку, повідомляють Патріоти України.

Юзери порахували знімок доказом бідності "великої держави" на тлі заяв про найсмачніший у світі пломбір із СРСР. Інші запевнили, що все це нагадує і сьогоднішній час. Пост, під яким розгорілася іронічна дискусія, опубліковано в Twitter "Історичні Фото".

"Радянські громадяни на зупинці громадського транспорту. Найсмачніше в світі морозиво присутнє. СРСР. 1980-ті", – йдеться в підписі до знімка.

Під ним зібралося багато коментарів. Користувачі жартівливо описували побачене, кажучи, що чоловік, "який лежить на передньому плані", очевидно, просто переїв морозива.

"Упломбірився", "Комусь морозива не вистачило", "Коли втомився чекати", "Передозування пломбіром", "Один наївся від пуза", "Від смаку того пломбіру деякі навіть непритомніли", "Це може у вас, москвичів, було найсмачніше морозиво. У нашому селищі ніколи його не продавали", "Пам'ятаю, злидні і сірість", "Чому ж ніхто не підняв товариша?", "А чому похмурі всі, все ж добре", "Дивляться із заздрістю на людину, яка вже з'їла морозиво і відпочиває", "Чоловік теж валяється по ГОСТу, а не як зараз", – зіронізували підпсники.

Реакція користувачів

Деякі почали стверджувати, що фото було зроблено років на десять раніше, ніж вказано в підписі до нього. Люди зазначили, що це 70-ті роки СРСР, оскільки у 80-х так, як зображено на знімку, вже не одягалися.

"Жах, як всі убого і страшно одягнені.. Зараз "Гості з минулого" йдуть, ось там показано шок тих, хто потрапляє у наш час. Діти дивляться, не вірять, що реально такий жах був... Але на фото, зважаючи на одяг, 70-ті роки", "У 80-ті дами в таких хустках і пальтечках?", "Це 70-ті, якщо що, я то знаю", "Дивлячись де. Деякі елементи одягу у нас в селі можна було і в 90-х зустріти. Туфлі у чоловіка з вусами, сумка його супутниці, найімовірніше, говорять про кінець 70-х. Решта одягу не має строків давності. До речі, краще за інших одягнений лежачий", – згадали користувачі мережі.

Радянських громадян на фото користувачі назвали "сірими й злиденними"

Також вони почали вгадувати, де могло бути зроблено фотографію. А інші в коментарях навіть вказали конкретне місце:

"Схоже на автовокзал в Мінводах" (Ставропольський край РФ), "Це вокзал, чекають поїзда...", "Міжміський автовокзал у Новокузнецьку (РФ). Там і зараз не набагато краще", "Новокузнецьк точно. Кінець 70-х. Але зараз краще трохи".

За словами користувачів, реалістичне фото з СРСР було зроблено на автовокзалі в Новокузнецьку (РФ)

Були й ті, хто припустив, що фото – всього лиш постановка. Але більшість запевнили, що в цьому немає нічого незвичайного і з тих часів мало що змінилося. Підписники уточнили, що зараз те ж саме "можна побачити всюди. І як підтвердження цьому почали прикріплювати до коментарів подібні фото, правда, переважно з вокзалів у США.

"Яку країну проспали (лол)", "Мої батьки кажуть, що вони своїми очима бачили ідентичні картини в Польщі у 60-х роках", "Відчувається вплив найкращої освіти в світі", "Вся Росія в 1 фото. Я ніколи не повірю, що ці люди запустили людину в космос", – іронічно підсумували користувачі.

Фото з 80-х користувачі порахували доказом злиденності в СРСР
Реакція користувачів на історичний знімок із СРСР
Реакція користувачів мережі
Коментарі користувачів соцмережі
Коментарі користувачів

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Танк на курячих ніжках": Окупанти викотили на поле бою нову модель Blyat-mobile (фото, відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:01

Російські загарбники кинули у бій свій черговий «танк-мутант» з кустарним захистом від FPV-дронів. Відповідними скріншотами з розвідувального безпілотника ЗСУ поділився у себе у Telegram-каналі український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти Укр...

"Ви вчинили не як чоловік": Влад Міцкевич показав нове фото з Олею Поляковою і розповів про їхні "стосунки", підписники відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 13:31

Ексучасник МастерШеф Влад Міцкевич, який раніше опублікував особисті фото зі співачкою Олею Поляковою і натякнув, що між ними був роман, поділився новими подробицями їхніх «стосунків». У новому відео, опублікованому в TikTok, Міцкевич повідомив, що вон...