Хіти тижня. "Рішення про арешт майна Порошенка підписала суддя Віта Бортницька. Її науковим керівником був... Олег Татаров", - Дмитро Вовнянко

"Отже. Справи проти Порошенко веде ДБР, незаконно керована Олексієм Сухачьовим, колишнім колегою і висуванцем Олега Татарова", - пише блогер та журналіст Дмитро Вовнянко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Клопотання про арешт Порошенка підписав заступник генпрокурора Олексій Симоненко, якого журналісти зафіксували на дні народження Олега Татарова. Він же сприяв передачі справи Татарова про корупцію від НАБУ до СБУ Баканова.
Рішення про арешт майна Петра Порошенка підписала суддя Віта Бортницька, яка у 2009 р. захистила дисертацію, а науковим керівником у неї був... Олег Татаров.
А хто такий Олег Татаров? А це колишній заступник начальника Головного слідчого управління Міністерства внутрішніх справ часів Януковича. Це він був фактичним речником МВС Захарченка. Це він розповідав, що "Чорновол сама себе побила" і "протестувальники самі в себе стріляли". У розпал Революції Гідності Татаров від Януковича нагороду отримав. Порошенко тоді був одним з лідерів Майдану. Кому ще шось не зрозуміло?".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...

Знищення Ка-27 окупантів над Кримом: Офіцер ЗСУ назвав імена "мінусованих" членів екіпажу (фото)

субота, 20 квітень 2024, 14:43

У результаті знищення над тимчасово окупованим росіянами Кримом ворожого корабельного багатофункціонального вертольота Ка-27 ліквідовано чотирьох членів екіпажу. Знищено, зокрема, командира екіпажу Азіза Шаяхметова. Про це повідомив у Telegram "Штірліц...