Хіти тижня. Російські ЗМІ пліткують про Софію Ротару та її молодого коханця

72-річній артистці приписують роман з колишнім солістом групи "Турбомода" і екс-коханим Тетяни Буланової Сашком Поповим, який молодший за неї на 33 роки.

Журналісти почали обговорювати особисте життя легендарної співачки - Софії Ротару. Про це повідомляє російське видання "Собеседник", передають Патріоти України.

Раніше Попов не приховував свого захоплення Ротару і навіть пропонував їй руку і серце. А зараз він нібито часто їздить до Києва. "Саша останнім часом часто їздить до Києва, - розповіло джерело видання. - Йому пощастило - у нього білоруський паспорт, тому в'їжджати на територію України він може безперешкодно. Там він днює і ночує. А коли у нього запитують, що робить в Києві, лише посміхається у відповідь".

Також кореспонденти видання помітили Попова на концертах Ротару, він стояв за лаштунками. А після він розмістив в своїх соціальних мережах спільні фотографії з артисткою. На них співачка посміхається і ніжно тримає його за руку. "Я дивився і потопав у цих очах, не чуючи нічого навколо", - підписав фотографію з Софією Попов

Журналісти зв'язалися з Сашею, щоб дізнатися правду про те, що його пов'язує зі співачкою. Ледь почувши питання про Ротару, він тут же кинув трубку. Софія Михайлівна також коментарів не дає.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...