Хіти тижня. Росію на Великдень завалило снігом (фото, відео)

29 квітня жителі російського Красноярська зустріли далеко не в кращому настрої. Тут за місяць до початку літа пройшов рясний снігопад, що стало несподіванкою для населення.

Люди активно публікують в соцмережах фотографії пейзажів і діляться своїми враженнями. При цьому місцеві ЗМІ відзначають, що сніг перед травневими святами - звичне явище в Красноярську, передають Патріоти України.

Особливо на сніг, що випав, відреагували автолюбителі, які бачать в снігу неприємності на дорогах. З самого ранку рух по деяких дорогах в Красноярську сильно ускладнено.

"Через сильні опади можливі перебої з електроенергією через обрив проводів і замикань на електромережах. Також можливі аварії на дорогах", - попереджає місцева влада.

Цікаво, що сніг також випав у ряді населених пунктів Свердловської області.




Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...