Хіти тижня. Роздягли до трусів і знущалися: Росіянка з подругами влаштувала самосуд над 17-річною коханкою чоловіка

Попри те, що школярка писала заяву в поліцію, правоохоронці відповіли, що складу злочину немає.

У російському селищі Тура Красноярського краю жінка влаштувала самосуд над 17-річною школяркою, з якою їй зраджував чоловік, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Вона разом з подругами вивезла дівчинку в ліс і знущалася з неї.

Зазначається, що чоловік познайомився з дівчиною-підлітком, коли тій було 15. У молодих людей закрутився роман, який припинився на наступний рік. Однак через деякий час вони знову зійшлися. У цей момент дружина росіянина і викрила його в зраді, побачивши листування.

Під приводом передачі посилки рідні в інше селище школярку вивезли в ліс. "Просила вибачення перед ними стоячи, лежачи, сидячи. Погоджувалася на все, щоб не чіпали. Вони просто познущатися вирішили. Кайф ловили", - розповіла школярка.

За словами підлітка, її роздягли до трусів і продовжили знущатися. Однак дорогою проїхала машина, освітила ліс фарами, і жінки злякалися. Тоді вони відвезли її в селище, але з машини випустили тільки ввечері.

Попри те, що школярка писала заяву в поліцію на своїх викрадачок, правоохоронці відповіли, що складу злочину немає. У результаті кримінальну справу порушили проти її коханого за частиною 1 статті 134 КК РФ («Статеві зносини з особою, яка не досягла 16-річного віку, вчинене особою, яка досягла 18-річного віку»). Тепер йому загрожує позбавлення волі до чотирьох років.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...