Хіти тижня. Сепар Костя Калоша збирає банду бойовиків для провокацій у Києві, - ЗМІ

Відомий сепаратист і кримінальна «шістка» Костянтин Бідовий на прізвисько Костя Калоша за завданням ФСБ Росії готує провокації проти української влади. Про це повідомляють джерела в українських спецслужбах, передають Патріоти України із посиланням на портал Vlasti.net.
Так, за завданням свого куратора із ФСБ якогось Новікова Костя Калоша зараз збирає бойовиків для дестабілізації ситуації в Києві, зокрема, наступного тижня він планує захопити столичний водоканал. Бази бойовиків, за даними спецслужб, базуються за місцем проживання Калоші у будинку в селі Білогородка Києво-Святошинського району Київської області, а також у Солом'янському районі Києва по вул. Антонова, 4 – там, під вивіскою «Стоматологічна поліклініка №3» Бідовий вже багато років нібито виробляє наркотики.
Зазначимо, раніше Калоша неодноразово виступав із антиукраїнськими заявами, відкрито підтримував Володимира Путіна та агресію РФ, стверджував, що «Україна та Росія – єдина країна – Російська Імперія», а «Путін – наш лідер».
Як відомо, Костя Калоша давно співпрацює із російськими пропагандистськими ЗМІ. Наприклад, в ефірі передачі російського каналу НТВ Костя Калоша розповідав, як «Америка захопила владу в Україні та зробила президентом спочатку свого агента Петю, а потім вдячного учня Вову». А у себе на ютуб-каналі він закликав відмовлятися від українського громадянства чи скидати політичний устрій.
За даними джерел у спецслужбах, про підготовку провокацій Кості Калоші вже дізналися українські націоналісти і вони збираються припинити цю підривну діяльність. Наступного тижня вони мають намір «навідатися в гості» до Кості Калоші та нагадати цьому сепаратисту, хто він такий, і що його «місце біля параші». Зазначимо, цей не перший випадок, коли сепаратист і провокатор Костя Калоша потрапляє в поле зору українських патріотів.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...