Хіти тижня. Серед них багато вбивць і маніяків: Астрологи назвали найнебезпечніші знаки Зодіаку

Лідером виявився домашній Рак.

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є соціально небезпечними. Лідером виявився Рак, передають Патріоти України із посиланням на slovofraza.

Лідером виявився знак Зодіаку, який відрізняється своєю добротою, турботливістю і одомашненістю. І це Рак. Вони страждають від перепадів настрою. А це може негативно вплинути на оточуючих. Саме така їх риса характеру робить їх дуже небезпечними. Серед Раків дуже багато вбивць, які пішли на злочин з ревнощів і помсти за заподіяний їм душевний біль.

На другому місці Скорпіон. Перед ними варто ходити навшпиньки, адже серед них багато маніяків.

На третьому місці Стрілець. Якщо вже цей знак зважився на злочин, то він не просто його здійснює, він занурюється в нього розумом і душею.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Джонсона не можна карати за те, що він вчинив правильно: Демократ заступився за спікера-республіканця, якого хочуть усунути з посади

неділя, 5 травень 2024, 15:34

Конгресмен від Демократичної партії Джеррі Надлер заявив, що Майка Джонсона не слід лишати посади спікера, караючи його за те, що він "вчинив правильно". Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. За його словами, демократи мають рацію, ря...

У Бундесвері знову трапився витік інформації: Доступними стали таємні відеонаради - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 14:15

У німецькому Бундесвері стався витік даних про таємні відеонаради. Секретну інформацію можна було знайти у мережі у відкритому доступі, передають Патріоти України з посиланням на Die Zeit.