Хіти тижня. Щаслива родина: Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з коханою Катею Осадчою та сином Іваном

Катя та Юрій досі не показали обличчя свого сина публіці.

Зіркове подружжя Каті Осадчої та Юрія Горбунова є одним із найпопулярніших в українському шоу-бізнесі. Прихильникам цікаво дізнаватися подробиці їх особистого життя. Днями телеведучий поділився зворушливим сімейним кадром, який вже встиг замилувати мережу. На особистій Інстаграм-сторінці Горбунов вкотре поширив чарівну світлину, яку зробили під час осінньої фотосесії, передають Патріоти України.

Зіркові батьки обожнюють свого малюка. На карантині вони увесь час проводили із ним, разом відпочивали та насолоджувалися кожною миттю. Пара часто бере Іван у подорожі, влаштовує сімейні вечори у заміському будинку. Нещодавно вони троє позували у фотосесії на тлі неймовірно красивих осінніх пейзажів.

Катя Осадча постала перед камерою в елегантній червоній сукні, з вишуканою зачіскою та красивим макіяжем. Її коханий позував у чорних джинсах та білій сорочці, а Іван – стильній сорочці в клітинку та штанах. Сім'я мала чудовий вигляд, а образи гармонійно поєднувалися із атмосферою та місцем зйомки.

На обличчях Юрія та Каті сяють усмішки. Вони щасливі спостерігати за синочком, який швидко росте і щоразу радує їх. На фото зіркові батьки спостерігають за тим, як Іван намагається досягти гілочку дерева, будучи у тата на руках.

"Привіт, осене! Ти – чудова!", – написав у дописі Горбунов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...