Хіти тижня. Що рік майбутній нам готує: Астролог назвав головних щасливчиків 2020-го

Які знаки Зодіаку будуть справжніми пестунами долі в 2020 році - в гороскопі від Павла Глоби.

Гороскоп 2020 пророкує деяким знакам Зодіаку грандіозні зміни у високосному році, який настане через два з гаком місяці. Відомий астролог Павло Глоба назвав трьох щасливчиків, для яких прийдешній рік принесе нові починання, удачу та успіх у різних життєвих сферах, передають Патріоти України.

Овни

Вже перші дні 2020 року принесуть Овнам справжній фарт. Вони відчують прилив життєвих сил і енергії. Астролог пророкує представникам цього комунікабельного знака нові корисні знайомства і радить побільше знаходиться в компанії друзів і знайомих. Саме оточення, готове завжди підставити своє плече, допоможе Овнам з легкістю досягти намічених цілей і вибратися зі складних ситуацій. А таких у Овнів буде небагато, так що можна розслабитися.

Леви

Левам пора збирати валізи, так як 2020 рік, на думку астролога, пройде у Левів "на колесах". Цікаві поїздки, захоплюючі подорожі зроблять Левів більш щасливими і допоможуть розслабитися. Астролог вважає, що доля може подарувати Левам тривалу поїздку за кордон, де їм випаде шанс почати життя з чистого аркуша і досягти успіху в ній. Глоба пророкує цьому знаку Зодіаку стрімке кар'єрне зростання і фінансове благополуччя. Крім того, все відмінно буде і на любовному фронті.

Козероги

2020 рік стане для Козерогів ідеальним трампліном для особистісного зростання. Павло Глоба не виключає, що представники цього розважливого і прагматичного знаку Зодіаку зможуть придбати нерухомість, про яку довго мріяли. А стосунки з коханою людиною в новому році будуть на п'ять з плюсом. Астролог радить Козерогам побільше часу проводити в колі сім'ї і приділяти увагу своїм близьким. Вони дуже цього потребують.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...

Відома ведуча та співачка розповіла, як жила разом зі Святославом Вакарчуком

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:05

Українська співачка і радіоведуча Соня Сотник поділилася, з ким з шоубізнесу у неї склалися чудові стосунки. В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" радіоведуча пригадала, як на початку кар'єри Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи" ділили з ...