Хіти тижня. Що рік прийдешній нам готує: Передбачення Ванги на 2020-й

Ванга відома всьому світу як велика провидиця. Незважаючи на те, що її не стало в 1996 році, її пророцтва живі досі, адже вона давала багато порад людству на майбутнє.

Щодо 2020 року Ванга також розповіла багато цікавого, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ. Далі - мовою перекладу:

"2020 год, по ее мнению, должен стать судьбоносным для многих государств. Это не просто начало нового десятилетия. Это начало новой жизни. Разумеется, нас ждут некоторые неурядицы, потому что это високосный год, но в целом ясновидящая говорила о предстоящем времени с хорошей стороны.

Что будет с миром в 2020 году

Первое, на что обратила свое внимание популярная прорицательница, когда говорила о 2020 году, — это проблемы природного характера. Взаимоотношения между государствами и нациями сами собой укрепятся, когда люди узрят ярость и гнев природы.

К сожалению, точного прогноза относительно изменений в этом направлении она не дала, сказав лишь, что мир встанет у перепутья. Придется делать выбор, который раз и навсегда изменит историю. Учитывая все возрастающие проблемы с климатом и загрязнением среды, такое мнение ясновидящей можно считать вполне разумным.
Еще в начале девяностых годов предыдущего столетия Ванга говорила, что к 2020 году человечество поймет, что оно делает не так и почему. В этом году всем нам необходимо понять, в чем была наша ошибка.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...