Хіти тижня. Щоб "дурні" думки у голову не лізли: У Миколаєві напали на кандидата, який поскаржився Зеленському на місцевого кримінального авторитета

Напад стався о 2:30 ночі біля його дому.

20 липня близько 2:30 ночі в Миколаєві напали на кандидата в народні депутати Андрія Толпєкіна, який раніше скаржився президентові України Володимиру Зеленському на місцевого кримінального авторитета. Про це він повідомив на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За даними поліції, двоє невідомих вдарили кандидата по голові і втекли з місця злочину. Нападники загроз не озвучували. За даним фактом відкрито провадження за ст. 125 КК України “Умисне легке тілесне ушкодження”.

У даний момент поліція веде розслідування і шукає осіб, які вчинили даний злочин.

За час візиту президента України Володимира Зеленського до Миколаїва Толпєкін підійшов до глави держави і поскаржився на розгул криміналу в місті.

“Кримінал у нас повністю вразив всі владні структури. Я хочу просто звернутися. Я просто на стороні потерпілих проти кримінального авторитета Михайла Титова. Я просто прошу, що тут, у Миколаївській області треба створити спецпідрозділ правоохоронців кращих, для того, щоб зробити операцію “Чисті руки”. Інакше жоден бізнесмен, жоден інвестор не зайде”, – говорить кандидат у нардепи.

Варто відзначити, що Толпєкін згадав під час звернення до глави держави Михайла Титова, про якого два роки тому у Facebook писав генеральний прокурор України Юрій Луценко. Пост був присвячений організатору кримінальної організації з прізвиськом “Мультик”. У 2017 році в Миколаєві він і ще 4 людини були затримані за підозрою в участі і організації бандитського угруповання, яка в 2008 – 2017 роках займалася погрозами вбивства, позбавленням волі людей, рекетом, рейдерством, викраденнями, привласненням майна і державних коштів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...