Хіти тижня. Сльози та соплі Недоімперії: "​Мы получили сегодня вторую Украину в лице Лукашенко", - Telegram-канали Залісся

Експерти Росії пророкують вихід Білорусі з орбіти впливу Москви і загострення конфлікту між країнами після провалу чергових переговорів у Сочі.

7 лютого чергові переговори президентів РФ і Білорусі Володимир Путіна і Олександра Лукашенка з приводу нафти, газу і Союзної держави провалилися. Telegram-канали Росії бурхливо відреагували на цю подію, передають Патріоти України.

В ході переговорів Москва відмовилася надати Мінську знижки на газ і нафту, а білоруси, в свою чергу, заблокували створення Союзної держави. Обидві сторони на даному етапі не згодні йти на будь-які поступки.

Коментуючи подію, впливовий російський і прокремлівський Telegram-канал "Незигарь" навіть виступив із погрозою на адресу Білорусі. "8 годин переговорів закінчилися моментом істини. Або Лукашенко запустить національну катастрофу або покине владу", - написав ресурс.

З подібною заявою виступив Telegram-канал "Бульба престолів". "Система примусу ще навіть не починалася. Сьогодні Росія програла інтеграцію з режимом Лукашенка. Завтра Росія виграє об'єднання з Білоруссю", - пригрозив ресурс.
А ось на думку Telegram-каналу "Дилетант", дана "система примусу" спрацювала не так, як хотілося Кремлю. Більш того, ресурс припустив, що в Сочі 7 лютого Росія "отримала другу Україну в особі Лукашенка". "Резюмуючи підсумок Сочинських переговорів ... можна виділити пару ключових тез. Перше, ми як постачали енергоносії на ринок Білорусії так і будемо їх постачати. Друге, поглиблена інтеграція Союзної Держави залишається під питанням. Так і хто виграв в результаті? Система моделі примусу на прикладі Білорусії доводить її нездатність", - підкреслив ресурс.
Telegram-канал "Таємна канцелярія", зі свого боку, передрік серйозної шкоди для Росії через конфлікт з Мінськом. "Для нас Білорусь набагато важливіше України, а наслідки будуть набагато серйознішими. Тільки потрібно задатися питанням як ми до цього прийшли і хто винен? Чому ми програли всі країни СНД за 20 років? Де наші хвалені дипломати, спецслужби і розвідка? Чому всі мовчали і НЕ донесли ситуацію в сусідніх країнах? Відповідь проста, кожен тримався за своє місце і боявся вилетіти за погану роботу, а коли наставав повний провал тикали пальцем на США все вони! Можна сміливо привітати АП, МЗС і Уряд з черговим успіхом!" - обурився російський Telegram-канал.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...

Ті, що покликані зламати порочне коло України: BIHUS Info показали "зашквари" кандидатів у судді КСУ (відео)

четвер, 28 березень 2024, 9:17

Як зазначають журналісти, серед претендентів на посаду судді Конституційного суду були люди, які не декларували майно, відвідували РФ після 2014 року, купували автівки в Україні за іноземну валюту, а також були викриті на плагіаті, бійках і керуванні а...