Хіти тижня. "Слив Донбасса близок, чувствую": Антиросійські настрої в ОРДЛО

Проти «влади» ОРДЛО виступають навіть прихильники самоназваних «ДНР» і «русского мира».

На тимчасово непідконтрольних українському уряду територіях Донецької області активізувалися протести проти «республіки», Росії та російської влади. Місцеві жителі все частіше висловлюють свої «антиреспубліканські» настрої, причому проти «влади» ОРДЛО виступають навіть прихильники «ДНР» і «русского мира». DonPress зібрав основні новини за даними на 30 квітня, передають Патріоти України.

У чому звинувачують Росію?
Жителі тимчасово непідконтрольних українському уряду територій Донецької області з обуренням розцінили пояснення глави МЗС РФ Сергія Лаврова про те, чому Росія не визнає ОРДЛО (нібито це неможливо через Мінського комплексу заходів врегулювання).
За їх словами, в кровопролитті на Донбасі винна Росія , і навіть прихильники «ДНР» звинувачують її в цьому. За словами учасників обговорення, це нібито і було метою Росії - «все розвалити», і нібито Росія завжди так себе веде зі «своїми».
«Росія завжди живе за принципом:" Бий своїх, щоб чужі боялися ". Ми - наочний посібник для СНД, щоб дивилися на нас і не випендрюйся », - обурені учасники обговорень.

Росія «зливає» ОРДЛО?

Влада Росії нібито злякалися майбутньої зустрічі з президентом США Джозефом Байденом, тому вже роблять кроки до «сливу» тимчасово непідконтрольних українському уряду територій Донецької і Луганської областей . Про це пишуть прихильники «ДНР» в соціальних мережах.
За їх словами, про «здачу» ОРДЛО може говорити вже той факт, що російська сторона в ТКГ перестала наполягати на прямих контактах влади України з представниками НВФ в ОРДЛО.
«Злив Донбасу близький, відчуваю», - пишуть учасники обговорення.

Донеччани просять «гнати» НВФ

Жителі непідконтрольною Україні частини Донеччини повідомляють в соцмережах, що втомилися від бойових дій і низького рівня життя, які почалися з того моменту, як регіон був захоплений НВФ. Користувачі відзначають, що «ополченці» ховаються від українських військових за спинами мирних жителів в надії, що ВСУ не будуть стріляти по містах. При цьому люди відзначають, що дуже сподіваються на те, що українські бійці все ж «виженуть НВФ далі Ростова» .
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...