Хіти тижня. Сотні проросійських пропагандистів залишаться без роботи: Медведчук навесні почне тотальний розпродаж "баласту"

Телеканали ZiK, 112-й і NewsOne абсолютно дотаційні і тому дуже недешеві.

Віктор Медведчук. Фото: УНІАН.

Глава проросійської партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктор Медведчук, швидше за все, вже навесні почне розпродавати свої телеканали. Після виборів вони перетворяться в непотрібний йому баласт. Інсайдом про медіамагната Медведчука поділився в Telegram відомий український політтехнолог Олексій Голобуцький, передають Патріоти України.

"Если Медведчуку не удастся войти в парламентское большинство и занять должность не ниже чем спикер ВР, то целых три достаточно крупных телеканала тогда ему будут совсем не нужны. ZiK, 112-й и NewsOne станут очень дорогими", - розповів Голобуцький.

Він уточнив, що вищеназвані інформаційні телеканали абсолютно дотаційні і тому дуже недешеві. Витрачатися на цей "незручний баласт" вже після виборів "кум Путіна", швидше за все, не захоче. "Где-то ближе к весне можно будет ожидать тотальной распродажи. Минимум два из трех каналов пойдут с молотка", - повідомив політтехнолог.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...