Хіти тижня. Спадкоємиця Ванги напророкувала найближче майбутнє США, Україні та Росії

Спадкоємиця Ванги Каеде Убер, як називають дівчину, змогла передбачити кілька терактів, які шокували світ.

Дар передбачення до неї прийшов в п'ять років, коли вона змогла побачити, що деякі її рідні помруть. Каеде Убер заздалегідь повідомила про події в редакцію Charlie Hebdo, а також про терористичний акт на набережній Ніцци, де загинуло 86 мирних жителів. До речі сама Ванга не раз говорила, що їй на зміну прийде саме дівчинка. Цілком можлива, що це і є Уебер, передають Патріоти України.

Серед останніх прогнозів дівчинки - майбутнє США, України та Росії. Убер передбачає, що Штати ще більше зміцняться в світі, Україна зможе подолати всі труднощі і відродиться. Українську державу в найближчі кілька років чекає період економічного світанку, країна буде все більше завойовувати повагу західних колег, щасливе майбутнє вже не за горами.

Більш песимістичні прогнози дівчинка дала Росії. Вона напророкувала, що чвари і конфлікти всередині країни будуть тільки збільшуватися. Більш того, в 2019 році у великих містах Росії можуть відбутися страшні зіткнення, народ вийде на вулиці і почне страйкувати проти свавілля російських правителів. У найближчі два роки РФ будуть стрясати масові заворушення і важкі соціальні потрясіння.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...