Хіти тижня. Справжні щасливчики: П'ять знаків Зодіаку впораються з будь-якими труднощами - на них чекають знайомства і успіх у роботі

За прогнозами астрологів, 13 березня, день молодика, буде відрізнятися сприятливим емоційним фоном, у більшості людей буде гарний настрій, але особливо вдалим він стане для п'яти знаків Зодіаку. Про це пише Аstrozodiac, передають Патріоти України.

Водолій

Представники знаку будуть рішучими і подолають будь-які труднощі на шляху до мети. Їх досягнення не залишаться непоміченими - їх оцінять по достоїнству. Хороший день для розмов про зміну роботи. Також вдалими будуть покупки, навіть незаплановані. Речі, які ви купуєте, будуть радувати довго.

Риби

День буде непростим, але дуже плідним. Знадобиться здатність вирішувати абсолютно нові завдання і швидко розбиратися в непростих ситуаціях. Однак сильна інтуїція допоможе Рибам зробити все правильно. Зірки радять уникати конфліктів. Можливі грошові надходження.

Скорпіон

Вдалий час для обговорення ділових питань. Все буде вирішуватися невимушено і легко. Можливі привабливі пропозиції, однак не поспішайте приймати їх: є шанс добитися вигідніших умов. Вірогідні цікаві поїздки. Деяких представників знаку чекають романтичні пригоди.

Діва

День стане успішним як в діловій сфері, так і в особистих відносинах. Діва проявить знання і досвід, які приведуть до привабливих пропозицій про співпрацю. Нові завдання представники знака будуть виконувати просто блискуче. Вдасться вирішити давні розбіжності з близькими людьми.

Тілець

Це буде чудовий день - плідний, цікавий, насичений. Будь-які нові справи вдаватимуться. Гарний час для ділових переговорів з потенційними партнерами. При сприятливому збігу обставин можливий кар'єрний ріст. Багато Тільців зможуть купити щось, про що давно мріяли.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...