Хіти тижня. "Стадіон так стадіон": Стало відомо, чому Зеленський хотів дебатів на "Олімпійському"

Ідея провести дебати з президентом України Петром Порошенком у переможця виборів Володимира Зеленського виникла під час концерту "Кварталу" на "Дніпро-Арені".

Володимир Зеленський і Петро Порошенко

Про це розповів сценарист "Слуги народу" Юрій Костюк. За його словами, команда Зеленського одразу відмовилася від думки проведення дебатів у студії, передають Патріоти України з посиланням на УП.

"Володимир сказав: нам потрібно думати про формат, ми точно розуміли, що це не студія. В кінці березня "Квартал" поїхав із концертами по Україні. Пам'ятаю, був концерт у "Дніпро-Арені", ми стояли за лаштунками, спустився Володимир і каже: "Я зрозумів, де варто робити дебати. На стадіоні", — повідомив він.

"Ще перед першим туром у нас виникла ця історія. Рішення записати відео-запрошення на "Олімпійському" народжувалося вже в цій будівлі (в штабі Зеленського), в обід придумали — уже вранці записали", — додав Костюк.

За його словами, команда Зеленського була на 90% впевнена, що Порошенко відмовиться від дебатів на стадіоні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як в Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...