Хіти тижня. ​Стало відомо, чого "найвеличніший" наказав негайно посадити Порошенка, - Борислав Береза

Володимир Олександрович дуже образився на слова Петра Олексійовича про "наркомана" на Банковій, повідомляють Патріоти України з посиланням на телеграм-канал «Березовий сік» екснардепа Борислава Берези. Далі мовою оригіналу.

«Злые языки с Банковой говорят, что Зеленского лично задели слова Порошенко о том, что Владимиру Александровичу надо прекратить употреблять наркотики. И он ультимативно требует от своих решал организовать арест Порошенко. И теперь идут качели, потому что окружение Зеленского понимает чем это черевато.»

Это мелко, Хоботов. (с)»
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...