Хіти тижня. "Sukhoi Superjet 100 "Аерофлоту". Схоже, це вирок машині": Авіаексперт Лукашевич про аварію у Шереметьєво

Sukhoi Superjet 100 – перший пасажирський літак, розроблений у Росії. Його ввели в експлуатацію у 2011 році.

Літак Sukhoi Superjet 100 не виправдав сподівань росіян. Фото: ЕРА.

Аварійне приземлення і загоряння літака Sukhoi Superjet 100 в аеропорту Шереметьєво в Москві ставить під сумнів майбутнє розробленого в Росії літака. Таку думку 5 травня висловив експерт авіакосмічної галузі Вадим Лукашевич, передають Патріоти України.

Пасажирський літак здійснив жорстке приземлення у Шереметьєво ввечері 5 травня. За попередніми даними, він повернувся в аеропорт через пожежу на борту. За даними ЗМІ, внаслідок аварійного приземлення і загоряння літака загинуло 13 осіб. Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу за фактом інциденту.

"Sukhoi Superjet 100 "Аерофлоту". Схоже, це вирок машині. Чи остаточний – покаже час", – написав він. Авіаексперт зазначив, що поки рано говорити про ймовірні причини аварії.

"Несправності в електрообладнанні видаються правдоподібнішими, ніж загоряння двигуна через влучання блискавки. На пряме влучання блискавки літаки, як правило, розраховані, і це не призводить до катастрофічних наслідків. Але якщо "щось пішло не так", то можливий сильний стрибок напруги в бортовій мережі з усіма наслідками", – пояснив Лукашевич.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...