Хіти тижня. Син легендарної співачки відстояв честь матері

49-річний Руслан Євдокименко в соціальній мережі поставив на місце музичного критика Сергія Сосєдова, який негативно висловлюється про його матір Софію Ротару і Аллу Пугачову.

Продюсер Ротару Сергій Лавров на своїй офіційній сторінці в "Інстаграмі" поділився роликом, на якому видно, як дуріє Сергій Сосєдов, і веде себе не зовсім адекватно, передають Патріоти України.

"Головний критик Софії Михайлівни і Алли Борисівни", - підписав відео Лавров.

Серед всіх коментаторів помітили і 49-річного сина Софії Ротару. Руслан Євдокименко назвав музичного критика Сосєдова нещасним клоуном. Користувачі мережі підтримали висловлення Руслана лайками.Нагадаємо, нещодавно Сергій Сосєдов жорстко розкритикував Ротару і Пугачову. На думку критика, їх час давно минув.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайомтесь, "Бандерик-Стрічка": Вітчизняні розробники показали свій FPV-дрон на оптоволокні (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 9:09

FPV-дрону на оптоволокні не страшний будь-який РЕБ. FPV-дрони, які використовують оптоволокно замість радіоканалу для керування та передачі відео потенційно є дуже перспективним напрямом розвитку цього виду озброєння. Тим більше в цьому напрямі кроки а...

В 47-й ОМБр ЗСУ показали, як їхній дрони-камікадзе влучає у групу російських окупантів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 8:22

Пілот роти ударних БПЛА Strike Drones Company 47-й ОМБр дроном-камікадзе ліквідує групу з трьох російських окупантів. . Відповідне відео опублікував телеграм-канал Бутусов плюс. . Якщо уважно придивитися, на першій секунді відео можна бачити ще трьох...