Хіти тижня. "Ситуація близька до трагічної": На Москві розповіли про реальну ситуацію з коронавірусом у Росії

У Росії ситуація з коронавірусів в реальності складається набагато гірше, ніж це намагається представити влада.​

Про це у своєму Facebook написав відомий російський політолог, колишній завідувач кафедрою зв'язків з громадськістю МДІМО Валерій Соловей, передають Патріоти України.

«Похмурі і гнівні листи про те, що відбувається в Росії (Всього лише два з безлічі)», - назвав він свій пост.

У ньому Соловей наводить цитати з одержуваних листів, які говорять самі за себе: «Серед найближчих родичів і друзів вже 7 госпіталізацій (3 колеги тещі, батьки, бабуся подруги дружини і сусід брата дружини). Реальні історії через людину, 100% достовірні. Мабуть, починається».
«Ситуація близька до трагічної. Тільки серед друзів і друзів друзів вже чоловік п'ять з короною лежать в різних містах. Влада брешить. Карантин не вводять, що призводить до поширення вірусу по експоненті. Цей злочин проти власного народу, заслуговує трибуналу», - пишуть кореспонденти відомого історика.

Підписники Валерія Солов'я повністю підтримують наведені ним факти, розповідаючи про те, яка ситуація реально склалася в країні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пропагандисти Кремля спробували видати шеврони з гербом і прапором Удмуртії за відзнаки "канадських найманців" ЗСУ, але щось пішло не так

четвер, 18 квітень 2024, 1:45

У сюжеті російського пропагандистського "Первого канала" шеврони із символікою російської Республіки Удмуртія подали як такі, що нібито належали "канадським найманцям" Збройних сил України. Про це 16 квітня в Telegram повідомило Udm-Info, передають Пат...

Захід багато років діє за схемою: контрольована ескалація, локалізація війни і стримування, - експерт-міжнародник

четвер, 18 квітень 2024, 0:30

"Теза про те, що Ізраїль захищають усі, а нас – ніхто, не витримує жодної критики, а лише відбиває рожевий світ, у якому живе частина суспільства", - пише політолог-міжнародник Ілія Куса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти Украї...