Хіти тижня. Таємні скрепи: Зникла одна з "улюблених жінок" Ху*ла

Дівчина модельної зовнішності з'явилася в штаті особистих фотографів Путіна в 2011 році. У 26-річної Лапікової майже не було досвіду в фотографії, але з 2009 року вона перебувала в русі «Росія Молода», зазначають журналісти.

Президент Росії Володимир Путін, якому днями виповнилося 68 років, як відомо, ретельно приховує все, що стосується його особистого життя. Але в ЗМІ періодично з'являється інформація про жінок, чиї імена пов'язують з ім'ям глави Кремля. Однією з таких була Яна Лапікова, яка працювала дуже недовго особистим фотографом Путіна, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Як пише «Собеседник», дівчина модельної зовнішності з'явилася в штаті особистих фотографів в 2011 році. У 26-річної Лапікової майже не було досвіду в фотографії, але з 2009 року вона перебувала в русі «Росія Молода».На зйомках досвідчені фотографи розповідали їй про ази фотографії та допомагали налаштовувати техніку. Лапікова пропрацювала фотографом рік.

Її єдина соціальна мережа Twitter не оновлюється з 2015 року. Серед підписок можна знайти і інший її профіль, названий просто Яша (@Yanockalapa). У ньому, в основному, жарти на жіночі теми. Одна з них з'явилася за кілька днів до появи в пулі президента: «Крім усього іншого, підозрюю в собі талант фотографа».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...