Хіти тижня. Такого ніхто не очікував: Бацька зробив гучну заяву про війну на Донбасі

Президент Білорусі вважає, що військовий конфлікт між Україною і Росією на Донбасі неможливо врегулювати без участі США.

Від Олександра Лукашенка надійшла несподівана заява щодо російсько-української війни. Так, президент Білорусі вважає, що бойові дій між Україною і Росією на Донбасі неможливо буде врегулювати, якщо не залучити США, передають Патріоти України з посиланням на на БелТА.

Дана заява прозвучала від політика під час зустрічі з заступником американського державного секретаря Девідом Хейлом.

Лукашенко вжив цікавий термін - азбука дипломатії. На його думку, якщо не виходить прийти до вирішення у переговірників, то потрібно вдаватися до нових сил.

Також президент Білорусі та заступник держсекретаря США підкреслили готовність "робити все", щоб відносини Сполучених Штатів Америки і Білорусі розвивалися.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...