Хіти тижня. "Те, що Байден без жодного виконаного домашнього завдання погодився на розмову з оцим, - явна ознака, що ситуація справді тривожна щодо агресії з боку Раші", - Чорновіл

"Розмова Байдена з цим, котрий Зеленський, таки відбулася. Чи я цим задоволений? Попри моє ставлення до цього зеленого непорозуміння, я цим утішений. Але є одна тривожна річ. Доки в нас розмальовками займалися та з дверима носилися, як дурень з писаною торбою, в США, В НАТО, в ЄС дуже серйозно стривожилися тим, що робить РФія та почали проводити спеціальні наради з протидії новим загрозам. Піднято стан боєготовності американських сил у Європі до найвищого рівня. І я припускаю, що саме ці обставини стали причиною для Байдена поміняти своє ставлення до спілкування з Зеленським", - пише політолог Тарас Чорновіл на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Не секрет ні для кого, як президент США ставиться до оцього... І попри всі старання Курта Волкера, Байден не поспішав схилятися до його пропозицій про тактику батога й пряника. Поки що вимочували в солоній ропі жорсткий батіг і жодних пряників. Байден явно дотримувався тактики, яку запропонував Радник з питань національної безпеки Джейк Салліван. А саме - ігнорувати й дотискати Зеленського, який повинен піти самостійно, інакше дуже навіть пожаліє.
Те, що Байден без жодного виконаного домашнього завдання погодився на розмову з оцим - це явна ознака, що ситуація справді тривожна. Бо США відверто вже заявили, що будуть підтримувати Україну у випадку посилення агресії з боку Раші. Але без прямої координації, коли ті, кому ти хочеш допомогти, поводяться, як сліпі кошенята, щось зробити трудно. І це на руку Путіну. А йому Байден точно підігрувати не стане. Ну, й важливе те, що ніхто ж не знає, як оце поведеться, якщо московити перейдуть до якихось наступальних дій. Воно може впасти в прострацію, може втекти, а може й раптом до Путіна на поклон побігти. І цього в США точно не хочуть.
У підсумку:
- ситуація таки тривожна, інакше цього дзвінка ще б довго не було;
- чекаємо на американські коментарі й опосередковані ознаки, що Байден втовкмачував у голову нєдорослю. Може бути цікаво. До речі, а я задумався, чи оте ганьбисько на окрузі №87 не є черговою спробою Зеленського задобрити Байдена: дивись, дядечку Джо, як я поплічника Коломойського в Раду не пропускаю. Ну, тут ідіот, звичайно ж...".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...