Хіти тижня. Теорія змови: Військовий експерт розповів, хто стоїть за коронавірусом

Арестович не сумнівається, що навколо ситуації з поширенням коронавіруса дуже впливова група намагається вирішити кілька найважливіших геополітичних цілей.

Олексій Арестович

Відомий експерт Олексій Арестович вважає, що поява коронавіруса і ситуація, в якій вона пов'язана з його розповсюдженням, виникли не самі по собі. У своєму телеграм-каналі він зазначив, що існує якась група дуже впливових людей, яка за допомогою ситуації навколо коронавіруса вирішила відразу кілька геополітичних цілей, передають Патріоти України.

Кожну з них Арестович докладно описав. "Вони переслідують конкретну і дуже вузьку групу своїх інтересів (наприклад, атакують юань), "просто" користуються інструментами світового масштабу. Крім того, виникає каскадний ефект: якщо вже справа пішла і пішова поділ пирога, скористатися хочуть всі: від транснаціоналів і до конкретної аптеки. Це ризикові хлопці", - пише Арестович.

Він підкреслює, що серйозної шкоди зазнає китайська економіка і основні союзники Китаю. Уже після почнеться обвальний ефект, пов'язаний з обвалом біржових котирувань і нафтової війною.

"Новина якраз в тому, що вони ризикнули в таких умовах з такими інструментами, які все ще виглядають неповними, по можливості впевненого прогнозування наслідків. Поки для мене це виглядає так:

- атака на Китай (юань) з боку власників долара / євро + приліт по їх союзникам: Іран, Італія, Росія, Угорщина.

Далі - обвальний ефект. + нафтова війна, + війна на ринку біржових активів. + некеровані процеси, ініційовані загальної хвилею.

Політичних вірусів за крайні п'ятнадцять років було штук п'ять: SARS та інші, і страшніші нинішнього. Загальної готовності не було: графіки не зійшлися, падіння компетенції урядів, можливостей інтересантів грати глобально, одуріння мас.

Ризиковані хлопці запустили ризикований проект в малопрогнозованому середовищі, віддаючи собі звіт, що у відповідь практично гарантовано прилетить не стільки від персоналій або структур, скільки від піднятої хвилі.

Люди справою зайняті - воюють", - пише він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...