Хіти тижня. "Теракт" на заводі "Мотор Січ": Що сталося (фото, відео)

ЗМІ повідомили, що міг навіть статися вибух та дехто наголошував на теракті. Однак виявилося, що інцидент стався внаслідок природніх процесів.

Першим про це повідомив у Телеграмі житель Запоріжжя та місцевий активіст Денис Нечепоренко, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Зокрема, він зазначав, що на заводі зруйновано паркан. Водночас Нечепоренко припустив, що міг статися підрив. "Очевидці стверджують, що схоже на вибух, але уламків не видно (там – дуже темно). Паркан розкидано в радіусі 10 – 15 метрів", – писав він.

Крім того, активіст опублікував фото та відео з місця інциденту.Повідомлення від запоріжця підхопили українські ЗМІ. Відреагував і колишній нардеп Ігор Мосійчук. Останній наголосив, що стався теракт. Також видання підкреслювали, що контрольний пакет акцій запорізького авіабудівного заводу "Мотор Січ" належить китайцям.

Що сталося насправді

Згодом Нечепоренко повідомив, що жодних вибухів не було. А усьому причина – природній процесс, імовірно просідання ґрунту.

У результаті сталося руйнування зовнішньої цегляної конструкції заводу "Мотор Січ". Частина паркану завалилася на територію приватного будинку.


На щастя, ніхто не постраждав. На місці працювали рятувальники та відповідна техніка.

Інцидент трапився на вулиці Деповській у Запоріжжі. Це Шевченківський район міста. Судячи з карти, яку також оприлюднив Нечепоренко, місце інциденту – територія 20-го цеху заводу.

До слова, у коментарях до допису активіста деякі жителі сусідніх будинків переконували, що жодних вибухів не чули. Натомість, за їхніми словами, уночі щось, мабуть, "рвануло".

Пресслужба "Мотор Січ" поки інцидент не прокоментувала.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів – ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...

Зеленський готовий! Припинити удари по НПЗ росії в обмін на... Ця угода врятує Україну

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:05

Удари українських безпілотників по російських НПЗ виявилися більш дієвими, ніж захіні санкції. Але неочікувано для всіх на захист Росії виступили… США. Представники Штатів заявляють, нібито знищення російської нафтопереробної галузі негативно вплине на...