Хіти тижня. "Терориста Прилєпіна фінансує найбільший український олігарх", - Ейдман

За даними експерта, на бізнесі Бабакова не відбивається навіть те, що він є спецпредставником президента РФ зі зв'язків зі співвітчизниками за кордоном.

Захар Прилєпін

Партія письменника-терориста Захара Прилєпіна отримує фінансування від олігарха Олександра Бабакова (компанія VS Energy - ред.), який контролює близько третини ринку передачі електроенергії в Україні. Відомий російський соціолог і блогер Ігор Ейдман на своїй сторінці в Facebook розкрив схему фінансування партії терориста, який хвалився вбивством українців на Донбасі, передають Патріоти України.

"На думку наукового співробітника "Атлантичної ради" Андерса Аслунда, те, що Бабаков володіє 11-ма з 24-х українських обленерго - величезна дірка в енергетичній безпеці України, - зазначив Ейдман. За даними експерта, на бізнесі Бабакова не відбивається навіть те, що він є спецпредставником президента РФ зі зв'язків зі співвітчизниками за кордоном. "Прилепінці вбивають українців. А Бабаков оплачує ці вбивства з доходів від основного свого українського ж бізнесу. Дивовижно", - резюмував есперт.

Крім енергетичного бізнесу, у олігарха у володінні є готелі в Києві і Криму. Частина підрозділів VS Energy зареєстровані в Литві, Люксембурзі і Нідерландах.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання вугільного олігарха Кропачова - заслуга генпрокурора Костіна, - Олександр Кочетков

п’ятниця, 17 травень 2024, 23:02

Затримання вугільного олігарха Віталія Кропачова можна вважати першим серйозним результатом роботи Андрія Костіна на посаді голови Офіса генерального прокурора України. Про це у Facebook написав політичний експерт Олександр Кочетков, передають Патріоти...

Шаманка з Харкова поділилась прогнозами, чи варто людям їхати з міста та скільки може тривати наступ

п’ятниця, 17 травень 2024, 22:29

Шаманка Сейраш розповіла, що вона мешкає у Харкові та залишається жити у місті. Людям на Харківщині, які живуть біля лінії фронту, вона порадила евакуюватись. Наступ Росії на Харківщину 2024 року може тривати ще кілька тижнів. Про це вона сказала на ют...