Хіти тижня. Терористи "ДНР" відкрили "полювання" на підлітків з українськими паспортами

У тих дітей, які не отримали українські паспорти, проблем зовсім і не виникає.

Бойовики «Донецької народної республіки» почали активно відловлювати підлітків з новими українськими паспортами на території тимчасово окупованих районів Донецької області. Свої скарги з цього приводу повідомляють місцеві жителі в соціальних мережах, передають Патріоти України.

У повідомленнях йдеться про те, що окупаційні сили на блокпостах на лінії розмежування знімають відбитки пальців і фотографують в анфас і профіль підлітків, більшою мірою хлопчиків.

У свою чергу, користувач Катерина написала: «У витягу до ID-картки (український ID-паспорт можна отримувати з 14 років) немає прописки. Як, втім, зараз майже у всіх дітей, які проживають тут, а паспорти отримали українські. Тому відразу завели в окрему кімнату, заповнили форму в комп'ютері - де живе, де вчиться і т. д. Зняли відбитки і фото, сказали зробити адресну довідку в «ДНР» і з нею їздити».
А ось у тих дітей, які не отримали українські паспорти, подібного роду проблем зовсім і не виникає. Ще один користувач пише: «У мене теж є син. І скільки їздимо, ніхто не брав відбитки пальців у нього».
Крім іншого, місцеві жителі заявляють, що на пунктах пропуску зараз почало спостерігатися відносне скорочення черг на КПП «Донецької народної республіки» на лінії розмежування.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...