Хіти тижня. Тіло для чемпіона: Дівчина Роналду похвалилася спокусливою фігурою на пляжі

Знімок був ще зроблений до початку пандемії на одному з курортів Італії.

Дівчина одного з кращих футболістів світу Кріштіану Роналду Джорджина Родрігес порадувала підписників свого Instagram новим спокусливим знімком, передають Патріоти України.

Цікаво, що в даний момент Родрігес і Роналду разом з дітьми знаходяться на самоізоляції, але це не завадило красуні показати себе у всій красі. Знімок був ще зроблений до початку пандемії на одному з курортів Італії.

На фотографії кохана португальського футболіста позує на пляжі в крихітному червоному купальнику, який лише підкреслює її апетитні форми.Відзначимо, що Родрігес регулярно публікує знімки в відвертих нарядах або сексуальних купальниках, під якими збираються сотні тисяч лайків і коментарів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

США призупинили постачання боєприпасів Ізраїлю - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 22:39

Минулого тижня адміністрація Байдена призупинила постачання боєприпасів, виготовлених у США, до Ізраїлю. Про це повідомляє Axios із посиланням на двох ізраїльських чиновників, передають Патріоти України. Зазначається, що США зупинили постачання зброї і...

Спланована стратегія: Полковник ЗСУ пояснив, чому росіяни тероризують Одесу і Харків

неділя, 5 травень 2024, 21:43

Систематичні обстріли Харкова та Одеси – це виконання не військових, а інформаційно-психологічних задач. Як пояснив в коментарі 24 каналу воєнний оглядач Роман Світан, агресор намагається тиснути на українське суспільство, аби так примусити країну до к...