Хіти тижня. "Это было, было...": Як проходив перший конкурс краси в СРСР (фото)

31 рік тому відбувся перший всесоюзний конкурс краси "Міс СРСР-1989", учасницями якого стали 35 дівчат-переможниць міських, обласних та регіональних конкурсів.

Тоді для організаторів і моделей це був перший досвід заходів подібного масштабу, тому траплялося безліч курйозів. Проте переможницю конкурсу все ж обрали – нею стала 17-річна Юлія Суханова з Москви (Росія). Друге місце дісталося Анні Горбуновій із Зеленограда, третє – Катерині Мещеряковій з Пермі, передають Патріоти України з посиланням на МедіаСоль.

Катерина Мещерякова і Юлія Суханова

Тоді радянські глядачі вперше почули про модельні параметри. Юлія Суханова ідеально їм відповідала: ріст – 172 см, вага – 55 кг, параметри - 91-59-90. Учасниць оцінювали глядачі і члени журі: Ірина Скобцева, Леонід Якубович і Катерина Максимова.

Демонстрація пляжних ансамблів

"Я ніколи не вважала себе красивою. А потім сестра дізналася, що в парку Горького проводиться набір дівчат для участі в конкурсі... Пам'ятаю, я не хотіла йти – навіть плакала. І готувалася до конкурсу без особливої надії. А після перемоги я поїхала в США, де модельне агентство запропонувало мені роботу. Починала з реклами йогурту і морозива, потім уклала контракти з американським і паризьким агентствами. Перший час було дуже важко", – згадувала Суханова.

Учасниці конкурсу в концертному залі "Росія"

Багато дівчат після участі в конкурсі краси успішно влаштували свою долю. "Міс Кіношанс" Анна Портная зайнялася модельним бізнесом, а зараз працює іміджмейкером. Олена Силіна, яка на конкурсі представляла Волгоград, стала фотомоделлю і вийшла заміж за заможного француза. Друга віце-міс Катерина Мещерякова стала обличчям аромату від Nina Ricci "L'Air du Temps".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: В РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...