Хіти тижня. "Толпами валят в Россию, чтобы уколоться "Спутником", а потом в ЕС покупают сертификат, что привиты "Пфайзером": Путін на росТБ розповідав нову "казку" (відео)

"Путин в четверг на их "международном дискуссионном клубе "Валдай" травил о*уевающей аудитории кремлёвскую народную сказку, как европейцы толпами валят в Россию, чтобы уколоться "Спутником", а потом у себя в Европах покупают сертификат, что они привиты "Пфайзером" - "считают, что "Спутник" всё-таки более надёжный, более безопасный", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:
"А как же. А ещё сотни тысяч "граждан европейских стран" едут в Россию, затариваются "боярышником", а там у себя клеят на него этикетки от "Вдовы Клико". А тысячи европейцев приезжают в Россию, покупают Ладу Калину, а потом у себя вешают на неё значок Maybach GLS.
Совсем старикашка адекватность утратил утратил".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...