Хіти тижня. "Це пропащі люди": Український журналіст жорстко пройшовся по жителях Донбасу (відео)

Дроздов прирівняв жителів ОРДЛО до тварин у зоопарку.

Остап Дроздов

Український журналіст Остап Дроздов порівняв жителів тимчасово окупованих територій Донбасу із парнокопитними тваринами. Про це він розповів у програмі "Рандеву" з Яніною Соколовою, після перегляду сюжету з "ДНР", де відбулася акція за приєднання до Росії, передають Патріоти України.

"Звісно, я в дитинстві любив ходити в зоопарк і дивитися, як поводяться особливо у відділі парнокопитних. Але я вже переріс цю справу і для себе всі крапки над i розставив", – розповів Дроздов.

Крім того, журналіст запропонував позбавити громадянства жителів "Л/ДНР". "Ми не будемо розбиратися одинично з усіма. Ми повинні підійти до цього (питання. – ред.) цинічно. Всі люди, які шостий рік живуть в "Л/ДНР", які збираються (на акції. – ред.) на "Ми хочемо в Росію", або це істинно внутрішньо підтримують, або не кажуть щось проти. Вони для мене втрачені люди. Як громадян України я їх не бачу", – зазначив Дроздов.

Журналіст запропонував поставити перед жителями ОРДЛО, які не виїхали з непідконтрольних територій, жорсткі умови. "Моя позиція як громадянина – ми відкриваємо для них двері, але на умовах. Я хотів би, щоб перед цими людьми поставили дуже жорсткі фільтри, оскільки автоматично роздати українські паспорти всім тим, хто свого часу спалив або крадькома десь ховав, було б неповагою до всіх загиблих на Донбасі. Якщо ти не поїхав, ти автоматично втрачаєш громадянство. І потім держава каже: "набуває заново, але ми тебе повинні перевірити", – вважає він.

Дроздов зазначив, що не можна вживати напівзаходів, адже тоді "нас просто задушать". "До певної міри це страшні люди (жителі Донбасу. – ред.)... Я стверджую, що Донбас за своєю громадянською свідомістю найгірший. Прости Боже, що я це кажу, але це пропащі люди, які нічого не бачать окрім "раша тудей" або Скабєєвої... Спеціальний статус Донбасу – це кінець України", – додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...