Хіти тижня. "Це просто "Вест Поінт": Мирослав Гай вражений умовами на зборах резервістів у 95-й бригаді (фото)

"Розпочинаються збори резервістів 95-та окрема десантно-штурмова бригада Збройнi Сили України. Я приїхав на день раніше, аби привітатися з керівництвом і, як заступник Голови Ради Резервістів ЗСУ, ознайомитися з умовами проживання в місці проходження зборів", - пише волонтер Мирослав Гай на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Сказати, що я вражений - нічого не сказати. Це просто "Вест Поінт". Збори проходять на полігоні. Я навіть не знаю з чого розпочати.
Ідеальні умови. Нові намети, рівні бетонні плити для пересування табором, пожежні місця, американські рукомийники, сучасні душові, окремі цивілізовані туалети, додаткові біотуалети, спортзал, майданчики для тренування, прекрасна їдальня, всюди є додаткові мусорні баки, урни, місця для паління, всюди є живлення та освітлення...
Ідеальна чистота. Жодного п'яного військового. Дуже багато молодих хлопців та дівчат. Все в здоровій військовій атмосфері.
Я такого не бачив ніде. Зі мною пару друзів з інших, "елітних" підрозділів, так вони деморалізовані))))) Жартома пропоную їм подумати про підписання контракту з 95ткою.
Це просто взірцево. Це повний розрив шаблонів. Я не знаю, як буде далі, але це неймовірно. Резервісти 95ки, Вас чекає бригада!!!".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чеські політики зробили вже кілька заяв, що Україна має отримати таку ж підтримку Заходу, як і Ізраїль, - Голобуцький

вівторок, 16 квітень 2024, 12:40

"Чеські політики зробили вже кілька заяв, що Україна має отримати таку ж підтримку Заходу, як і Ізраїль під час удару Ірану. Міністр з європейських справ Чехії Мартін Дворжак висловив жаль, що повітряний простір України не захищається з тією самою енер...