Хіти тижня. Цибульська завела мережу провокативними фото без білизни

Співачка є однією з найсексуальніших жінок в українському шоу-бізнесі.

Популярна українська телеведуча та співачка Оля Цибульська вкотре розбурхала уяву прихильників провокативними кадрами. Вона позувала перед камерою у спокусливій сукні без спідньої білизни, передають Патріоти України.

Виконавиця зображена на світлинах у довгій блискучій сукні. Вбрання мало оригінальний рукав і оголило спину Олі. Видно, що під сукнею знаменитість не мала спідньої білизни, що зробило її образ ще сексуальнішим.

Серед аксесуарів провокативний look Цибульської доповнювали довгі блискучі сережки. Коротке волосся вона вклала в ефектну зачіску, а на обличчі зробила бездоганний макіяж з темною помадою на губах.

Особливого шарму знімкам додавали чорно-білі кольори та проникливий погляд зірки. Оля Цибульська звабливо дивилася прямо в камеру.

Правильно так, як ти вирішила, кицю. Не звіряйся з іншими. Це твоя історія, яку ти пишеш щодня, і маєш право робити так, як відчуваєш. Ми в цьому світі для любові і помилок. Не бійся себе і все буде мяу,
– написала в публікації співачка.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...

Часів яр до 9 травня! росіяни пруть на Покровськ - Злий Одесит

четвер, 2 травень 2024, 5:58

Возвращаюсь к практике публикации видео.