Хіти тижня. "Твоє "нове обличчя" - це колективний "я тебе туди не посилав". І вибрали його ті, хто "тебе туди не посилав", - блогер із ЗСУ звернувся до побратимів

Люди, які проголоусвали за "нове обличчя", не тільки "ми тебе туди не посилали". Вони ще й колективний "їх там немає". Вони не згадують ворога, а якщо згадують - то не називають його ворогом.

Для певної частини електорату війна на Донбасі виключно "громадянська". Фото: соцмережі.

"Я тобі не замполіт... Тому, вибач брате, підбирати правильну "статутну форму спілкування" не буду. Ти бачив пи*дець в обличчя? Воював? А, ти і зараз воюєш? У тебе є УБД? Як знак того, що ти не засцяв? Тому, що "хто, якщо не ти"? Бойове братство, повага і шана? Але ти вирішив повірити в "нове обличчя" і "спробувати". Тобі сказали - все буде норм? Я тебе засмучу", - пише військовослужбовець Глеб Бабич (позивний "Лінтяй") у своєму блозі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Ти - лох. Самий суровий і просунутий варіант лоха - лох з УБД. Втім, як і я. Тільки ти - в авангарді. А я причепом - замикаю, типу.

Чому? Та тому, що твоє "нове обличчя" - це колективний "я тобі туди не посилав". І вибрали його ті, хто "тебе туди не посилав". Ті, хто втомилися від "війни". Втомилися від того, що робиш ти - не вони. Втомилися від ризику і крові - твоїх.

Від тебе втомилися. Тому, що ти - живий доказ їх неспроможності. Ти - те, що заважає їм відчувати себе "крутими перцями". На твоєму тлі це практично неможливо.

Вони втомилися відводити погляд при зустрічі з тобою. Але тепер вони вірять, що прийшов інший час. Тепер очі будеш відводити ти.

Як так? А ти ж! .. А ми ж! ..

Так хрін там!

Вони вже майже довели для "лохів без УБД" марність твоєї війни.

Вони там не були, тому вірять в те, що її можна було закінчити за два тижні.

Ти воїн? Та ні. Воїнів і патріотів, за їхньою версією, "вбили в котлах" в 14-15.

А ти - непорозуміння. Аватар та заробітчанин. Нахабна істота з УБД в маршрутці.

Ти їх вибішуєш так само, як і маршрутника. Вони тебе туди не посилали.

Просто потрібно змінити "плюс" на "мінус". І тоді тебе будуть, в кращому випадку гидливо жаліти.

Точно так, як ти зараз ставишся до тих, хто закосив.

Просто тепер "косарем" будеш ти. Тим, хто закосив "під війну" і заважав їм жити цілих п'ять років.

Ні, вони не згодні, що ти їх врятував від пиз*еця. Пиз*ець - це ти. Для них.

Вони зроблять смішною твою кров, твій бій, лайно, які ти місив за них. Вже роблять.

Щоб не ховати від тебе очі - ти повинен бути жалюгідним і смішним. Ми повинні.

І не Україну ти захищав. А незрозумілі ідеї та олігархів. Так вони кажуть.

Просто тепер це буде підтверджено на державному рівні.

Не за один день. Але швидко. Багато часу у них немає.

Як так? А дуже просто. Адже вони не тільки "ми тебе туди не посилали". Вони ще й колективний "їх там немає". Помітив, що вони не згадують ворога? А якщо згадують - то не називають його ворогом. Ось так і буде - ворога не було. А ти в процесі громадянської війни мочив мирних жителів Донбасу.

Але це вже трохи пізніше. Якщо (коли) ті, "кого тут немає" - підкорять нас остаточно. Так що УБД скоро прикопати потрібно буде. Або спалити. "Чорна мітка", хулє?

Так що - я тобі не замполіт. Тому, доповідаю – про*бав ти спалах виходу. І воно вже летить. І йо*не обов'язково. І як би ти зараз не вірив "в інший бік реальності", як би не відрізнявся від мене "судженнями" - ми як і раніше разом, брат.

Поки - "захисники". Майбутні ізгої з УБД. А якщо все піде зовсім погано - зустрінемося в лісі, там обговоримо. Або в одному партизанському загоні. Або на одному лісоповалі.

Ну, або коли нас прикопувати по-тихому будуть. Але тоді вже - годі метатися. Я постараюся зробити все, щоб так не сталося. А ти хоча б подумай".

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...