Хіти тижня. У чому мати народила: Переможниця шоу "Супер топ-модель по-українськи" порадувала прихильників пікантним фото

Шанувальники оцінили фото як дуже естетичне і зовсім не вульгарне.

Відома українська модель, переможниця конкурсу «Супер топ-моделі по-українськи» Таня Брик любить радувати свою Instagram-аудиторію пікантними фото, передають Патріоти України.

Але, як виявилося, навіть у топ-моделі були проблеми з прийняттям свого тіла і сумніви, чи варто виставляти наготу на загальний огляд. «Я довго не наважувалася показувати це фото. Скажу чесно: спочатку я оголилася для фото, щоб фінально прийняти своє тіло. Так, у мене були проблеми з цим до цієї зйомки», - зізналася Таня.

Але, поміркувавши, модель вирішила, що всі тіла прекрасні й неповторні. Отже, мучитися через якісь справжні чи уявні вади тіла безглуздо - треба любити себе і свою індивідуальність. «Кожна дівчина індивідуальна і цим найпрекрасніша в світі! Наші тіла неповторні і саме це робить нас особливими. Пам'ятайте це завжди! Любіть себе!" - звертається Таня до підписників.Шанувальники оцінили фото як дуже естетичне і зовсім не вульгарне. Тані навіть дорікнули за надмірну скромність: як можна соромитися своєї краси, якщо володієш настільки бездоганною фігурою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...