Хіти тижня. "У команди Зеленського є одна проблема - вони часто приймають на рівному місці дуже тупі рішення. Тактично грамотно було б не чіпати Кличка", - журналіст

Боксер боксером чи мер мером, але Кличко перш за все світова селебрітіс. А Богдан – ні. Тому чим більше ОПУ давитиме на Кличка, тим більше на Заході писатимуть про дивного регента Богдана та Коломойського.

"У команди Зеленського є одна проблема – вони часто приймають на рівному місці дуже тупі рішення. З якогось дива Богдан вирішив змінити керівництво в Києві, а там бач Кличко", - пише Антон Павлушко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Все б нічого, бажання поскоріше контролювати всіх доволі поширене явище в політиці, але цього разу не врахували, що Кличка знають також поза межами країни. А тому автоматично про цю спробу узурпації влади (а саме про це і мова) почнуть писати в міжнародній пресі.

Тактично грамотно було б не чіпати Кличка, але вже дорвались до влади і понеслась... Відповідно про це написали на Заході. Відповідно, коли Кличко побачив до чого йде, то застосував свої зв'язки

Боксер боксером чи мер мером, але він перш за все світова селебрітіс. А Богдан – ні. Тому чим більше вони будуть давити на Кличка, тим більше на Заході будуть писати про дивного регента Богдана та Коломойського.

Причому скоріше за все Кличка таки позбавлять всіх посад і випруть з української політики, ось тільки для України загалом це буде дорого коштувати.

Це депутатам-слугам Потураєв може пояснювати, що вони ніхто. Чи Філатов буде обачливо посміхатись на камеру та заключати дурнуваті пафосні парі з Зе. А Кличко може у відповідь поїхати до Джуліані чи видати серію інтерв'ю для західної преси – як німецькою так і англійською мовами.

Як, до речі, у Богдана з мовами? Чи готовий він взагалі пояснити звідки взявся і чому ми бачимо більше його ніж президента?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місто два роки ковтає сморід "рускава міра": Що РФ принесла жителям окупованого Сєвєродонецька (відео)

четвер, 2 травень 2024, 23:19

"Сєвєродонецьк, окупація, 2024 рік. Напівзруйноване "звільнене" місто вже ось як два роки ковтає сморід "рускава міра". Як у концтаборі тут суворо встановлено графік спеціальних "роздач": нещасним старим, що вишикувалися в довгі черги, подають кашу з к...

Чи є загроза прориву росіян до Курахового на Донеччині: Військовий експерт проаналізував спроможності окупантів

четвер, 2 травень 2024, 22:47

Тиск на Курахове у Донецькій області триватиме, але довести його до такого каталізуючого наступ рівня - нереально. Про це 2 травня під час телемарафону сказав військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, передають Пат...