Хіти тижня. "У нього комплекс неповноцінності. Йому нормальні баби не дають", - скандальний ексчиновник часів Ющенка про секс-скандал у Раді (відео)

Червоненко вважає, що проблема не в Яременку, а у відношенні багатьох людей в Україні до своєї роботи. Адже якби вся ця переписка велася в неробочий час, ніхто б про неї не знав. Та й втім, навіть знаючи про неї, ніхто б не посмів її оприлюднити.

Справа не в сексуальних уподобаннях політика, а в тому, що він вирішував свої особисті проблеми в той час, коли повинен був працювати над прийняттям доленосних для країни рішень. Саме в такому розрізі розглядає секс-скандал з нардепом бізнесмен Євген Червоненко. Про це він розповів у ток-шоу "Голос народу" на каналі "112 Україна", передають Патріоти України.

"Навіть в Сенегалі про це написали. Ти уявляєш, що це значить?" - не стримався Червоненко, звертаючись до ведучого Петра Маги.

Червоненко також навів приклад свого підприємства, де він поставив перед підлеглими обов'язкову умову: ніяких соцмереж і особистих листувань в робочий час. Тобто, віддай робочий час роботі, а вже після неї віддавайся якому хочеш пороку. Він також зізнався, що контролює своїх співробітників за допомогою відеокамер, які розставлені всюди і бачать кожен крок. Підлеглі про це знають і можуть або погоджуватися, або не погоджуватися на такі умови. Втім, у другому випадку - вони не будуть підлеглими Червоненка.

Загалом, судячи з усього, живеться його найманим працівникам не солодко і закони він там встановив драконівські. "Ми повинні виробити єдині правила для всіх. Інакше ми втратимо країну", - вважає бізнесмен.

Що стосується особистісних характеристик Яременка, то тут Червоненко не став себе стримувати і висловився про депутата у відверто образливому тоні. "Ось цей з розумним виглядом під Грушевського косить, з бородою. Голова міжнародного комітету ... У нього комплекс неповноцінності. Йому нормальні баби не дають", - заявив бізнесмен.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Система закапсулювалася": Вибори - це вершина могутності Путіна. Далі система розпочне процес саморуйнації, - Вадим Денисенко

вівторок, 19 березень 2024, 10:17

"Вибори 17.03 - це вершина могутності Путіна. Далі система розпочне процес саморуйнації. Питання тільки в тому, як довго цей процес триватиме (більш детально про все це буде представлено на початку квітня в новому дослідженні, а зараз просто кілька кор...

Знайомтесь, "Бандерик-Стрічка": Вітчизняні розробники показали свій FPV-дрон на оптоволокні (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 9:09

FPV-дрону на оптоволокні не страшний будь-який РЕБ. FPV-дрони, які використовують оптоволокно замість радіоканалу для керування та передачі відео потенційно є дуже перспективним напрямом розвитку цього виду озброєння. Тим більше в цьому напрямі кроки а...