Хіти тижня. У Південній Кореї занепокоєні: Російська Федерація влаштувала морську катастрофу

На підході до порту в Південній Кореї затонув російський плавучий док вагою в колосальні 6 тисяч тонн. Буксирувала корабель також російська компанія.

Дані Морського рятувально-координаційного центру свідчать про відсутність достатньої кількості інформації через те, що аварія сталася на території Південної Кореї, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Варто зазначити, що вже однозначно відомо про відсутність постраждалих внаслідок аварії на плавучому російському доці. Це, в першу чергу, заслуга чергувавшого неподалік корейського сторожового корабля. Однак в Південній Кореї висловили занепокоєння щодо можливих залишків величезного дока водотоннажністю 6 тисяч тонн в південнокорейських водах і їх вплив на екологію.

"Фемко-Менеджмент" - та сама південно-сахалінська компанія, яка втратила плавучий док в водах Південної Кореї. Основна спеціалізація компанії це оренда морських суден закордонного і каботажного плавання з метою перевезення великих вантажів з екіпажем, а також для морського перевезення пасажирів і вантажних перевезеннях товару в межах господарської діяльності. На сайті "Фемко-Менеджмент" представлені 10 буксирних суден.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...