Хіти тижня. У Росії не врятують: Хвора на рак Заворотнюк зважилася на серйозний крок

Російська актриса Анастасія Заворотнюк, у якої діагностували онкологічне захворювання, раптово погасила всі борги. Тепер вона зможе отримати право залишити Росію, передають Патріоти України.

За даними ЗМІ, це може бути пов'язано з необхідністю лікування зірки за кордоном. "В середині вересня набуло чинності рішення, згідно з яким судові пристави відмовилися від вимог щодо встановлення відносно Анастасії Заворотнюк тимчасових обмежень на виїзд з РФ", – йдеться в повідомленні.

Борг Заворотнюк в майже півмільйона доларів тягнувся з 2012 року. Банк подав позов про виплату суми боргу та понад 50% відсотків від тіла кредиту відсотків і пені. Також Заворотнюк була змушена сплатити більше 50 тисяч доларів за судові процедури.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Васал їде до сюзерена випрошувати додаткову допомогу": Дипломат Чалий - про візит Путіна до Китаю

четвер, 25 квітень 2024, 23:17

Валерій Чалий, дипломат, надзвичайний і повноважний посол України у США, вважає, що Путін збирається до Пекіну не тільки, щоб нарешті хоч кудись поїхати, де б його не арештували, а й буде випрошувати додаткову допомогу, передають Патріоти України. "Пут...

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...