Хіти тижня. У стилі "бронд": Дружина принца Вільяма кардинально змінила імідж (фото)

Термін "бронд" утворено від слів "брюнетка" і "блондинка": шоколадний відтінок волосся розбавляють світлими золотистими пасмами, щоб зачіска виглядала більш об'ємною.

Кейт Міддлтон

Дружина принца Вільяма, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон здивувала шанувальників зміною іміджу. Так, вона з'явилася з новою стрижкою і кольором волосся, виконаним за допомогою фарбування в техніці "бронд", у ролику, присвяченому закінченню її власного фотопроєкту Hold Still, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

На оприлюднених фото Міддлтон позувала у червоному піджаку та білій кофті. Свій образ герцогиня доповнила золотим ланцюжком.

Кейт Міддлтон до і після зміни іміджу

Читачі видання прийшли в захват від зовнішнього вигляду Міддлтон у коментарях під опублікованими кадрами: "Чудова зачіска", "Мені подобається новий колір її волосся", "Дуже красива Кейт, і колір волосся просто чудовий", "Прекрасна зачіска", – висловлювалися шанувальники.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20