Хіти тижня. У вихідні станемо свідками чуда: Астрологічний прогноз

20-21 липня відкладіть придбання комп'ютерної техніки. Не відправляйтеся на відпочинок у незнайомі місця.

Вихідні 20 і 21 липня виявляться непередбачуваними. Нагадають про себе застарілі проблеми. Про це розповіла астролог Олена Максимова, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

"Станемо свідками чуда, - говорить астролог. - Протягом вихідних погано працюватимуть засоби зв'язку та електроприлади. Люди будуть заклопотані та зосереджені на своєму. На прохання про допомогу відгукнуться одиниці. Більше розраховуйте на власні сили. Відкладіть придбання комп'ютерної техніки. Не відправляйтеся на відпочинок у незнайомі місця. Туроператори та гіди можуть покинути напризволяще. Стережіться аферистів".

Овен

У вашому розпорядженні не буде великої суми. Не допускайте безконтрольних витрат. Пустощі малечі можуть призвести до збитків у суботу. Пильнуйте. .

Тілець

Надміру коштів не буде. Але фінансових обмежень ви не відчуватимете. Вам щаститиме на цінні знахідки. Продумайте разом з коханими спільний літній відпочинок. Дослухайтеся до їхніх бажань.

Близнюки

Економити не доведеться. Розраховуйте на матеріальну підтримку з боку близьких людей. Разом ви зможете влаштувати собі добрий відпочинок. Звільніть для себе вечір неділі. Насолодіться тишею та спокоєм.

Рак

Здійснити покупки краще у неділю. Суботні витрати принесуть розчарування. Не спокушайтеся на низькі ціни. Партнери будуть красномовними. Кращого співбесідника, ніж ви, їм годі шукати. Цікавтеся їхніми справами.

Лев

Будьте готові до великих незапланованих витрат. Не залишайте без нагляду свої речі. Далеко від дому їхати не слід. Підтримуйте листування з приємними людьми. Вони сприятимуть збереженню вашого доброго настрою.

Діва

Кінець тижня обіцяє бути прибутковим. Можна сподіватися і на преміальні. Організуйте справжнє родинне свято. Зробіть близьким приємні подарунки.

Терези

Заробітки перевищать ваші сподівання. Можна дозволити собі попрацювати додатково на вихідні. Результати будуть варті того. Увечері розмова з милими йтиме краще. Не витрачайте час на флірт з малознайомими людьми.

Скорпіон

Відкладіть розв'язання фінансових питань до понеділка. Помилки у розрахунках призведуть до збитків. Надайте матеріальну допомогу нужденним. Випадкова недільна зустріч може викликати вибух почуттів. Не відмовляйте собі у задоволенні провести вихідні у незвичній обстановці.

Стрілець

Не розпочинайте у вихідні ремонту та будівництва. Ці роботи обійдуться невиправдано дорого. Не дозволяйте себе ошукати. Ведіть планову економіку.

Козеріг

Для задоволення власних потреб вам доведеться скористатися підтримкою спонсора. Гроші у ваших руках не триматимуться. У домі буде вдосталь гостей. Побути наодинці з коханими навряд чи вдасться.

Водолій

Утримується стабільна фінансова ситуація. Не купуйте новий одяг. Він не носитиметься. Краще витратити гроші на культурну програму. Запропонуйте милим тривалу прогулянку. Це надовго запам'ятається вам обом.

Риби

Напередодні вихідних ви одержали частину очікуваного прибутку. Тож доведеться обирати недорогі місця для відпочинку. Дефіцит коштів компенсуйте фантазією.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...