Хіти тижня. "У Зе-влади є ахіллесова п'ята. Клеїти дурника вже не виходить", - Лариса Волошина

"Саме життя вказує нам на ахіллесову п'яту популістичного режиму імені Зеленського. Вони не можуть впоратися із беззаперечним фактом. Наприклад, відставка голови правління Укрексімбанку Євгена Мецгера. Вона є виключно результатом того, що журналістам вдалося відновити відео. Адже ми розуміємо, що якби держслужбовцям вдалося знищити докази нападу, у правопорушенні зараз звинувачували би журналістів", - пише громадський діяч та журналістка Лариса Волошина на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"З нардепом Олександром Трухіним все було навпаки. Поліція - чи хто там по цій справі на підхваті - так і не змогла знайти відео з місця аварії. Це дозволило перевести стрілки фразочками: "Так ніхто ж не постраждав". І це логічно. Ті постраждалі в аварії 6 людей, включно з двома дітьми, в розумінні хронічно потерпілого цілком можуть бути такими, що відбулися легким переляком.

Атмосфера невизначеності створює ситуацію, коли кожен може заперечити що завгодно, мотивуючи це тим, що він художник - він так бачить. Коли з'являється беззаперечний факт, клеїти дурника вже не виходить.

Секрет Зеленського, в протилежність секрету Полішинеля, в атмосфері невизначеності. Ніхто не знає нічого і всі достеменно знають кожен своє. Це дозволяє давати будь-якій події вигідне владі трактування.

Погодьтеся, Зе-владу майже неможливо спіймати за язика, тому що вони: по-перше, нічого розумного не говорять; по-друге, не говорять чогось конкретного; по-третє - все, що вони кажуть, суперечить одне одному. В разі чого у них завжди залишається простір для "ходу конякою". "Я вам нічого не обіцяв. Я вам нічого не винен". Але у випадку з Мецгером ситуація однозначна і не допускає інших інтерпретацій".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Жорстоке та безжальне пекло": Відомі фотографи показали моторошні кадри з розбомблених Кринок на лівому березі Херсонщини (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:52

Українські фотографи Костянтин і Влада Ліберови показали моторошні і болючі кадри з розбомбленого села Кринки на лівому березі Херсонщини, передають Патріоти України. На кадрах видно, що в селі, в якому раніше проживало близько тисячі людей, не залишил...

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...