Хіти тижня. Учасниця "Кварталу" топлес розбурхала мережу відвертими фото

Еліна Мбані знялася голою у фотосесії верхи на коні, і не залишила нікого байдужим.

Українська артистка і учасниця Вечірнього кварталу і Жіночого кварталу вінничанка Еліна Мбані знялася топлес для відвертої фотосесії, яку показала прихильникам. Еліна Мбані знялася топлес без білизни верхи на коні, і показала фото в своєму Instagram, передають Патріоти України.

Еліна відзначила фотографа - Олю Бірюкову і ферму з кіньми поруч з Іподромом.

На фото Еліна Мбані демонструє молоді груди топлес без ліфчика, прикриті тільки пасмами дредів - модною новою зачіскою артистки.

В одних лишень чорних шкіряних штанях вона сексуально позує і демонструє найбільш спокусливі пози."Вогонь", "Кайф", "Еліна, це кайф", "волосся, взагалі - то, ззаду повинне бути", "Дівчинка виросла", - пишуть в коментарях.

false
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...