Хіти тижня. Українка зробила страшне зізнання про полон у терористів "ДНР"

Уродженку Горлівки незаконно затримали 19 березня 2018 року на виїзді з окупованого міста.

Полонянка бойовиків так званої ДНР Марина Чуйкова розповіла про знущання над нею та іншими українцями в полоні, передають Патріоти України з посиланням на ресурс 057.ua.

Уродженку Горлівки незаконно затримали 19 березня 2018 року на виїзді з окупованого міста. У неї забрали документи, телефон і посадили в кабінет. "Після цього привели жінку, яка мене роздягла і переглянула всі мої речі. Не знаю, що вона там шукала, але нічого такого не виявила. В результаті ми продовжували сидіти в цьому кабінеті і чекати", - розповіла полонянка.

Українку назвали зрадницею батьківщини і звинуватили в тому, що вона передає дані про техніку бойовиків СБУ. Тому її і водія, з яким вона виїжджала з Горлівки, повезли в невідомому напрямку і кинули в підвал. "У цьому підвалі було три камери без вікон, але з постійним світлом і відеоспостереженням. І коли вже в сусідню камеру привели сусіда, то він мені сказав, що ми знаходимося в підвалі "МГБ". Він мене заспокоював і говорив, що не переживайте, оскільки вас скоро обміняють. Це був молодий чоловік 25-27 років. Я не знала, хто він такий, тому що нам не дозволяли з ним спілкуватися. Просто божеволіла від незнання того, що зі мною буде далі", - поділилася Марина.
Жінку виводили на допити з моральним тиском. Її ображали і обзивали, а при цьому бив "слідчий". "Але якщо чогось не хотіла говорити або не могла згадати, то він мене відводив в сусідню кімнату, а там вже знаходилися четверо або п'ятеро людей, які чинили фізичний тиск. Могли вдарити. Кричали і ображали, принижували постійно", - описала вона жах полону бойовиків.
У камері, де тримали полонених, було дуже холодно, сиро і постійно був сильний протяг. Там Чуйкову тримали місяць, де вона за цей час не знімала пальто і чоботи. "У мене там жив павучок і всі тридцять днів я спостерігала, як він в'є павутиння. В камері підлога була з плитки, яку всю перерахувала. На стінах були плями, і про кожного з них представляла, що це сова, вовк або щось інше. Просто божеволіла від незнання того, що зі мною буде далі", - згадала Марина.
Також вона зазначила, що в камері стояли дві пляшки по п'ять літрів з-під води, які були наповнені сечею і кров'ю. Вся камера була в грязі і крові, всюди був розкиданий перев'язувальний матеріал і закривавлені медичні рукавички. Було видно, що попередній бранець був поранений або його били, після чого йому робили перев'язки.
Над жінкою теж знущалися: Марину возили з мішком на голові показувати якимось людям. Про неї знімали відео, в яких розповідали неправдиву інформацію, ніби вона щось підривала. "Возили мене в "МВС" міста Горлівки, де показували місцевим співробітникам. Деякі з них мої знайомі. Це були сусіди з нашого будинку. До цього навіть і не знала, що вони там працюють. Але ніхто за мене не заступився і не збирався захищати", - розповіла Марина.
"Начальник" навіть наказав розстріляти, проте її тільки повозили по містах на Донбасі і привезли назад. Потім возили в ангар, де наказували просто стояти з мішком на голові.
Коли Марину привезли знову в камеру, то направили лікаря. Медик поміряла їй тиск, який виявився дуже високим. Жінці дозволили прийняти таблетки, які були в її особистих речах (раніше їх у неї конфіскували).
Марина зазначила, що постійно нервувала, адже думала, що її розстріляють. Також були думки, куди заховають тіло, або просто віддадуть собакам.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...